guest ::
login
Digital Repository
Search
Submit
Help
About
Home
>
Academic theses (ETDs)
>
Master’s theses
> Charakterizace margarínů pro pečení
Information
Files
Original title:
Charakterizace margarínů pro pečení
Translated title:
Characterization of margarins for baking
Authors:
Štěrbová, Anna
;
Hrstka, Miroslav
(referee) ;
Šalplachta, Jan
(advisor)
Document type:
Master’s theses
Year:
2009
Language:
cze
Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract:
[cze]
[eng]
Diplomová práce na téma srovnání vybraných margarínů pro pečení, chemická a senzorická analýza.
Diploma work comparing some bakery margarins by chemical and sensoric analysis.
Keywords:
autooxidation
;
bakery
;
fat
;
fatty acids
;
margarine
;
organoleptic analysis
;
autooxidace
;
margariny
;
mastné kyseliny
;
pekárenství
;
senzorická analýza
;
tuky
Institution:
Brno University of Technology (
web
)
Document availability information:
Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record:
http://hdl.handle.net/11012/12368
Permalink:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-554972
The record appears in these collections:
Universities and colleges
>
Public universities
>
Brno University of Technology
Academic theses (ETDs)
>
Master’s theses
Record created 2024-04-02, last modified 2024-04-03
Similar records
No fulltext
Export as
DC
,
NUŠL
,
RIS
Share