Název: Sledování vlivu použité komerční kultury kvasinek na kvasný proces výroby vína
Překlad názvu: Monitoring of the influence of commercial culture of yeasts on fermentation wine making process
Autoři: Šerý, Filip ; Vojtíšková, Marie (oponent) ; Vránová, Dana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: fermentace.; identifikace; Kvasinky; PCR-RFLP; fermentation.; identification; PCR-RFLP; Yeast

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/26302

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-554635


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet