Název: Stanovení celkové antioxidační aktivity čajových nálevů vybraných druhů čajů
Překlad názvu: Determination of total antioxidation activity of tea pickles in selected sorts of tea
Autoři: Bartošová, Jitka ; Vitoulová, Eva (oponent) ; RNDr.Jana Skopalová, Ph.D. (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2009
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antioxidanty; bylinné čaje; bílý čaj; Celková antioxidační aktivita; chemiluminiscence; fermentace; flavonoidy; maté; polofermentovaný čaj; průtoková coulometrie; rooibos; volné radikály; zelený čaj; černý čaj; antioxidants; black tea; chemiluminescence; fermentation; flavonoids; flow coulometry; free radicals; green tea; herbal tea; mate; rooibos; semifermented tea; Total antioxidant activity; white tea

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/9753

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-552459


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet