Název: Výživa v prevenci aterosklerózy a informovanost veřejnosti o této problematice
Překlad názvu: Nutrition in the prevention of atherosclerosis and public awareness of the problem
Autoři: HRDINA, Jakub
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: ateroskleróza; rizikové faktory aterosklerózy; Výživa; atherosclerosis; Nutrition; risk factors of atherosclerosis
Citace: HRDINA, Jakub. Výživa v prevenci aterosklerózy a informovanost veřejnosti o této problematice. České Budějovice, 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/20785

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-55235


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet