Original title:
Podnikatelský plán na založení nové restaurace
Translated title:
Business Plan for Creating of New Restaurant
Authors:
Tomanová, Lucie ; Cempírek, Miloslav (referee) ; Koráb, Vojtěch (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2012
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
V této diplomové práci je zpracován podnikatelský plán na založení nové restaurace ve francouzském stylu. Na základě teoretických východisek a provedených analýz je zpracován podnikatelský záměr, který by měl umožnit firmě úspěšný vstup na trh.
In this diploma thesis is developed the business plan creation for an establishment of a new restaurant in French style. Based on the theoretical background and analysis is prepared a business plan that will enable successful market entry.
Keywords:
Business plan; enterpereneurship; establishement of a new company; restaurant; Podnikatelský plán; podnikání; restaurace; založení nového podniku
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/10619