Název: Přírodní zdroje lignanů v naší potravě
Překlad názvu: Natural sources of lignans in our diet
Autoři: NĚMEC, Petr
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: biologické účinky; fytoestrogeny; lignany; polyfenoly; zdroje potravy; biological effects; food sources; lignans; phytoestrogens; polyphenols
Citace: NĚMEC, Petr. Přírodní zdroje lignanů v naší potravě. České Budějovice, 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/19684

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-54845


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet