Original title: Vlivy působící na snižování množství mikroorganizmů v masných výrobcích
Translated title: Microorganism Reduction Methods in Meat Products
Authors: ZÁHOROVÁ, Jana
Document type: Bachelor's theses
Year: 2011
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: contamination of meat; meat; meat preservation; meat shelf life; microorganisms; kontaminace masa; konzervace masa; maso; mikroorganismy; údržnost masa
Citation: ZÁHOROVÁ, Jana. Vlivy působící na snižování množství mikroorganizmů v masných výrobcích. České Budějovice, 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/19462

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-54840


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2011-08-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share