Název: Stanovení kyseliny propionové v pekařských výrobcích kapalinovou chromatografií
Překlad názvu: Determination of propionic acid in bakery products by liquid chromatography
Autoři: Benkovská, Dagmar ; Vítová, Eva (oponent) ; Kučera, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2009
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: HPLC; konzervanty; Kyselina propionová; stanovení; determination; HPLC; preservatives; Propionic acid

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/14531

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-547646


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet