Original title: Změny některých fyzikálních vlastností vodné suspenze korundového prášku v průběhu ultrajemného mletí
Translated title: Changes in some physical properties of the aqueous suspension of corundum powder during ultrafine grinding
Authors: Šuleková, Nikola ; Šiler, Pavel (referee) ; Svěrák, Tomáš (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2018
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: Corundum; grinding; physical properties; triethanolamine; fyzikální vlastnosti; Korund; mletí; triethanolamin

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/80699

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-546034


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2024-04-02, last modified 2024-04-03


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share