Název: Nutriční a mikrobiologická charakterizace sojového sýru tempeh
Překlad názvu: Nutritional and microbiological characterization of soya tempeh cheese
Autoři: Sobotková, Markéta ; Vespalcová, Milena (oponent) ; Němcová, Andrea (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Antioxidanty; fermentace; PCR; sójové boby; tempeh; výživové hodnoty; Antioxidants; fermentation; nutritional values; PCR; soybeans; tempeh

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/80712

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-545159


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet