Original title:
Návrh podnikatelského plánu pro vznik cukrárny a pekárny
Translated title:
Business Plan Proposal for Establishing a Café and Bakery
Authors:
Franková, Barbora ; Latocha, Tomáš (referee) ; Konečná, Zdeňka (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2016
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Tato diplomová práce se zabývá návrhem podnikatelského plánu pro založení pekárno-cukrárny se sídlem v Třinci. V první části diplomové práce je vysvětleno, co je důležité pro podnikatelský plán a jak má vypadat jeho obsah. V analytické části jsou podrobně prozkoumány faktory ovlivňující okolí podniku pomocí SLEPT a Porterovy analýzy. V praktické části jsou informace pro reálný podnikatelský plán na vznik cukrárno-pekárny Chlebový ráj, s.r.o.
This thesis is focused on proposal business plan for establishing a café and bakery based in Třinec. In the first part of the thesis explains what is important to business plan and how to look its contents. The analytical part explored in detail the factors affecting the company around using SLEPT analysis and Porter analysis. The practical part involve information for real business plan for the creation café and bakery Bread paradise, LLC
Keywords:
business; Business plan; café-bakery.; competition; financial plan; cukrárno-pekárna.; finanční plán; konkurence; Podnikatelský plán; podnikání
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/59453