Název: Aktuálna problematika zrenia mäsa vo vzťahu k očakávaniam a požiadavkám zo strany spotrebiteľa
Autoři: Gago, Branislav
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: slo
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aging; maso; meat; raw material; surovina; zrání

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=114301

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-539980


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-02-18, naposledy upraven 2024-02-18.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet