Název: Hodnocení fyzikálně-chemických parametrů zrajících sýrů
Autoři: Strojilová, Hana
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chemical analysis; chemická analýza; fat content; fatty acid profile; fyzikální vlastnosti; obsah tuku; physical properties; profil mastných kyselin; ripened cheeses; zrající sýry

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=121017

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-539698


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-02-18, naposledy upraven 2024-02-18.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet