Název: Aktuální problematika zpracování krve do masných výrobků
Autoři: Hubáčková, Monika
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: blood; blood meat product; krev; krevní masný výrobek; masná výroba; meat production; nutrition; porážka; processing; regional food; regionální potravina; slaughter; výživa; zpracování

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=114581

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-539624


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-02-18, naposledy upraven 2024-02-18.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet