Název:
Spokojenost a loajalita zákazníků v gastronomických podnicích
Autoři:
Chornous, Alina Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2023
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Tato bakalářská práce se zabývá problematikou spokojenosti a následní loaja-litou zákazníků v gastronomických podnicích Jižní Moravy. Dalším cílem práce je zjištění změn v chování zákazníků v důsledku pandemie Covid-19. Pomocná data pro analýzu problému jsou sbíraná prostřednictvím dotazníkového setření a vy-hodnocena pomocí IPA analýzy a statistických metod. Po analýze nasbíraných dat pro zvýšení spokojenosti zákazníků je předložen návrh řešení krizových aspektů gastronomických podniků.This bachelor's thesis deals with the issue of customer satisfaction and subse-quent loyalty in gastronomic establishments in Southern Moravia. Another goal of the thesis is to determine changes in customer behaviour due to the Covid-19 pan-demic. Auxiliary data for the problem analysis is collected through a questionnaire survey and evaluated using IPA analysis and statistical methods. After analysing the collected data to increase customer satisfaction, a proposal for solving the cri-sis aspects of gastronomic establishments is presented.
Klíčová slova:
cestovní ruch; gastronomic businesses; gastronomic services; gastronomické podniky; gastronomické služby; IPA analysis; IPA analýza; loajalita; loyalty; satisfaction; spokojenost; tourism