Název: Vliv vazného ustájení na parametry mléčné užitkovosti dojnic ve vybraném chovu
Autoři: Skoupý, Roman
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bílkoviny; fat; housing technology; kontrola užitkovosti; milk; mléko; performance control; proteins; technologie ustájení; tuk

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=118010

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-539420


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-02-18, naposledy upraven 2024-02-18.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet