Název: Falšované potraviny a způsoby jejich detekce
Autoři: Rajsiglová, Kristýna
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: detection of adulterated food; detekce falšovaných potravin; dozorový orgán; falšování potravin; food adulteration; State Agricultural and Food Inspection; Státní zemědělská a potravinářská inspekce; upervisory authority

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=114369

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-539295


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-02-18, naposledy upraven 2024-02-18.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet