Original title: Organoleptické vlastnosti a kvalita stravy poskytované studentům v Menze JU v ČB ve srovnání se stravou převáženou klientům Nemocnice ČB, a.s.
Translated title: Organoleptic qualities of catering provided to students in students´cafeteria of the South Bohemian University ,Ceske Budejovice as compared with the catering delivered to clients of the South Bohemian Hospital ,Ceske Budejovice, a.s.
Authors: RYTÍŘOVÁ, Zuzana
Document type: Bachelor's theses
Year: 2010
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: catering facilities; diet systém; dietology; food; healthy food; healthy nutrition; nutrition; organoleptic features; dietní strava; dietní systém; dietologie; organoleptické vlastnosti; strava; stravovací zařízení; výživa; zdravá výživa
Citation: RYTÍŘOVÁ, Zuzana. Organoleptické vlastnosti a kvalita stravy poskytované studentům v Menze JU v ČB ve srovnání se stravou převáženou klientům Nemocnice ČB, a.s.. České Budějovice, 2010. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/16302

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-53377


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2011-08-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share