Název: Rostlinné alternativy mléčných a masných výrobků a jejich výživová hodnota
Překlad názvu: Plant-based alternatives to dairy and meat products and their nutritional value
Autoři: Faltýnová, Kristýna ; Dostálová, Jana (vedoucí práce) ; Chrpová, Diana (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: fortifikace potravin; potraviny; rostlinné alternativy; veganství; výživa; food; food fortification; nutrition; plant-based alternatives; veganism

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/183006

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-532394


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-07-23, naposledy upraven 2023-08-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet