Název:
Pedagogické pojetí přípravy absolventů oboru cestovního ruchu se zaměřením na gastronomii /v oboru kuchař/ a jeho porovnání s požadavky na trhu práce
Překlad názvu:
Pedagogical concept of teaching tourist travel with aiming on gastronomy /in the specialization cook/ and his comparation of labour market
Autoři:
PLUCHA, Josef Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2011
Jazyk:
cze
Abstrakt: Bakalářská práce zjišťuje, zda absolvent SOŠ oboru kuchař má se svými schopnostmi a znalostmi dobré uplatnění v praxi, zda uspokojuje požadavky zaměstnavatelů a majitelů gastronomických zařízení. Zabývá se výzkumem ze strany absolventů i zaměstnavatelů o praktických znalostech v oboru kuchař a uplatněním se na trhu práce.
Klíčová slova:
absolvent; gastronomie; kuchař; trh práce; vzdělávací program; řemeslo Citace: PLUCHA, Josef. Pedagogické pojetí přípravy absolventů oboru cestovního ruchu se zaměřením na gastronomii /v oboru kuchař/ a jeho porovnání s požadavky na trhu práce. České Budějovice, 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta
Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU. Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/20228