Název: Pedagogické pojetí přípravy absolventů oboru cestovního ruchu se zaměřením na gastronomii /v oboru kuchař/ a jeho porovnání s požadavky na trhu práce
Překlad názvu: Pedagogical concept of teaching tourist travel with aiming on gastronomy /in the specialization cook/ and his comparation of labour market
Autoři: PLUCHA, Josef
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Abstrakt: Bakalářská práce zjišťuje, zda absolvent SOŠ oboru kuchař má se svými schopnostmi a znalostmi dobré uplatnění v praxi, zda uspokojuje požadavky zaměstnavatelů a majitelů gastronomických zařízení. Zabývá se výzkumem ze strany absolventů i zaměstnavatelů o praktických znalostech v oboru kuchař a uplatněním se na trhu práce.
Klíčová slova: absolvent; gastronomie; kuchař; trh práce; vzdělávací program; řemeslo
Citace: PLUCHA, Josef. Pedagogické pojetí přípravy absolventů oboru cestovního ruchu se zaměřením na gastronomii /v oboru kuchař/ a jeho porovnání s požadavky na trhu práce. České Budějovice, 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/20228

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-53200


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet