Název: Aktivní přípravky na bázi koji fermentace a extraktů z vzácných hub
Překlad názvu: Active preparatives based on koji fermentation and medical mushrooms extracts
Autoři: Živná, Kristýna ; Dzurická, Lucia (oponent) ; Hoová, Julie (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bakterie mléčného kvašení; Hericium erinaceus; HPLC; ječné kroupy; koji fermentace; kulatozrnná rýže; kyselina mléčná; Lactobacillus rhamnosus; Červená pšenice; barley hails; Hericium erinaceus; HPLC; koji fermentation; lactic acid; lactic acid bacteria; Lactobacillus rhamnosus; Red wheat; round grain rice

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/212561

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-530792


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-07-23, naposledy upraven 2023-07-23.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet