Název: Vliv vybraných typů potravin na změny kompozice střevního mikrobiomu
Překlad názvu: Influence of selected types of food on changes in the composition of the intestinal microbiome
Autoři: Šantavý, Tomáš ; Němcová, Andrea (oponent) ; Ryšávka, Petr (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: slo
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [slo] [eng]

Klíčová slova: composition; Intestinal microbiome; nutrition; quantitative PCR analysis

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/211882

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-530153


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-07-23, naposledy upraven 2023-08-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet