Název: Vliv doby skladování potravin rostlinného původu na stanovení jejich autenticity
Překlad názvu: The influence of storage time on authentication of plant-based foods
Autoři: Trödlerová, Martina ; Šislerová, Lucie (oponent) ; Fialová, Lenka (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: DNA; dětské příkrmy; gelová elektroforéza; HPLC; Ovoce; real-time PCR; baby foods; DNA; Fruit; gel electrophoresis; HPLC; real-time PCR

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/210799

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-529082


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-07-23, naposledy upraven 2023-08-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet