Název: Využití techniky polymerázové řetězové reakce (PCR) pro identifikaci probiotických mikroorganismů v mléčném potravinovém výrobku
Překlad názvu: Use of polymerase chain reaction (PCR) technique for identification of probiotic microorganisms in milk diary product
Autoři: Horká, Markéta ; Fialová, Lenka (oponent) ; Smetana, Jan (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Bifidobacterium; izolace DNA; Lactobacillus; mléčný výrobek; PCR; probiotické mikroorganismy; Bifidobacterium; dairy product; DNA isolation; Lactobacillus; PCR; probiotic microorganisms

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/210765

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-529048


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-07-23, naposledy upraven 2023-08-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet