Original title: Vliv přidaných sacharidů na kvalitu cereálního kvasu a kvasového chleba
Translated title: Effect of added carbohydrates on the quality of cereal kvass and kvass bread
Authors: Stoklásková, Olga ; Vítová, Eva (referee) ; Diviš, Pavel (advisor)
Document type: Bachelor's theses
Year: 2023
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: bakery technology; Lactobacillus; optimization of bakery mixes; organic acids; Saccharomyces; Sourdough bread; sourdough fermentation process; texturometer; Kvasový chléb; Lactobacillus; optimalizace pekařských směsí; organické kyseliny; pekárenská technologie; Saccharomyces; texturometr; vedení cereálních kvasů

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/210755

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-529038


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2023-07-23, last modified 2023-08-06


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share