Název: Výživové hodnocení náhrad potravin živočišného původu jejich rostlinnými alternativami
Překlad názvu: Nutritional evaluation of replacing animal product with plant-based alternatives
Autoři: Hondlíková, Tereza ; Dostálová, Jana (vedoucí práce) ; Horáčková, Šárka (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: rostlinná náhrada masa; rostlinná náhrada mléka; rostlinná náhrada sýru; rostlinná strava; rostlinné náhrady potravin; plant-based alternatives; plant-based cheese alternative; plant-based diet; plant-based meat alternative; plant-based milk alternative

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/181972

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-528796


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-07-09, naposledy upraven 2023-08-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet