Název: Stanovení těkavých a netěkavých produktů dusitanu v uzeninách
Překlad názvu: Determination of volatile and non-volatile nitrite products in sausages
Autoři: Hlávka, Jan ; Sobotníková, Jana (vedoucí práce) ; Čabala, Radomír (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: dusitany; plynová chromatografie; uzenářské výrobky; validace analytické metody; gas chromatography; nitrites; sausage products; validation of analytical method

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/181151

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-527797


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-06-25, naposledy upraven 2024-01-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet