Original title:
Návrh modelu produkce pro restauraci
Translated title:
Production Model for a Restaurant
Authors:
Bazhin, Ivan ; Oulehla, Jiří (referee) ; Luňáček, Jiří (advisor) Document type: Bachelor's theses
Year:
2023
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Bakalářská práce se zaměřuje na modelování produkčního systému z hlediska matematických a statistických metod. V této práci autor podrobně zkoumá problematiku výrobních procesů v restauraci a klade důraz na zásobování, nákup a předběžné přípravy pokrmů. Základem výsledného modelu je statistické předpovídání poptávky po vybraných jídlech.
The bachelor thesis focuses on the modelling of the production system in terms of mathematical and statistical methods. In this thesis, the author examines in detail the issues of production processes in a restaurant and emphasizes on supply, purchasing and pre-preparation of food. The basis of the resulting model is statistical forecasting of demand for selected meals.
Keywords:
demand; information management.; production model; production process; Regression analysis; restaurant; statistics; supply; informační managment.; model produkce; poptávka; Regresní analýza; restaurace; statistika; výrobní proces; zásobovaní
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/210569