Název: Jak funguje školní stravování v České republice v 21. století z pohledu surovinové střízlivosti
Překlad názvu: How school meals work in the Czech Republic in the 21st century in terms of raw sobriety
Autoři: MALCOVÁ, Eliška
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: nutriční doporučení; potravinová pyramida; surovinová střízlivost; Školní stravování; školní věk; food pyramid; nutritional recommendations; raw material sobriety; School meals; school-age
Citace: MALCOVÁ, Eliška. Jak funguje školní stravování v České republice v 21. století z pohledu surovinové střízlivosti. České Budějovice, 2023. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/71936

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-527625


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-06-25, naposledy upraven 2023-06-25.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet