Název: Relevance výživových doporučení získaných elektronickou formou z různých zdrojů
Překlad názvu: Relevance of nutritional recommendations obtained electronically from different sources
Autoři: Neprašová, Marie ; Hubáček, Jaroslav (vedoucí práce) ; Chrpová, Diana (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alternativy kravského mléka; deficit železa; fenylketonurie; laktózová intolerance; poruchy příjmu potravy; sůl v potravinách; vegetariánství; výživová doporučení; cow's milk alternatives; eating disorders; iron deficiency; lactose intolerance; nutritional recommendations; phenylketonuria; salt in food; vegetarianism

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/180483

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-527375


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-06-18, naposledy upraven 2023-12-24.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet