Název: Analýza vybraných ukazatelů kvality mléka a jejich vliv na výtěžnost a senzorické vlastnosti čerstvých sýrů
Překlad názvu: Analysis of selected milk quality indicators and their impact on the yield and sensory properties of fresh cheeses
Autoři: PLONER, Michaela
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chemické složení; kvalitativní ukazatele; mléko; senzorické vlastnosti; výtěžnost; čerstvé sýry; chemical composition; fresh cheese; milk; quality indicators; sensory properties; yield
Citace: PLONER, Michaela. Analýza vybraných ukazatelů kvality mléka a jejich vliv na výtěžnost a senzorické vlastnosti čerstvých sýrů. České Budějovice, 2023. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/68292

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-526029


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-06-11, naposledy upraven 2023-06-11.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet