Original title: Senzorické vlastnosti mražených krémů
Translated title: Sensory properties of frozen ice creams
Authors: KADLECOVÁ, Hana
Document type: Master’s theses
Year: 2023
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: fat replacer; Ice cream; sensory properties; Mražený krém; náhrada mléčného tuku; senzorické vlastnosti
Citation: KADLECOVÁ, Hana. Senzorické vlastnosti mražených krémů. České Budějovice, 2023. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/68291

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-526028


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2023-06-11, last modified 2023-06-11


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share