Název: Nové trendy ve fázové výživě dojnic
Autoři: REJZKOVÁ, Martina
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: dojený skot; fázová výživa; tranzitní období; výživa skotu; cattle nutrition; dairy cattle; phase nutrition; transition period
Citace: REJZKOVÁ, Martina. Nové trendy ve fázové výživě dojnic. České Budějovice, 2023. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/68132

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-526022


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-06-11, naposledy upraven 2023-06-11.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet