Název: Jakostní znaky masa faremně chované a volně žijící zvěře
Překlad názvu: Quality characteristics of farmed and wildlife animals meat
Autoři: LABUDOVÁ, Kateřina
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chemické složení; faremně chovaná zvěř; senzorická analýza; volně žijící zvěř; zvěřina; chemical composion; farm-raised animals; sensory analysis; venison; wild animals
Citace: LABUDOVÁ, Kateřina. Jakostní znaky masa faremně chované a volně žijící zvěře. České Budějovice, 2023. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/67921

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-525979


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-06-11, naposledy upraven 2023-06-11.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet