Název: Mikroorganismy kontaminující nápoje z čerstvého ovoce a zeleniny (smoothie)
Autoři: Keresztesová, Nela
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: conservation of drinks; fruits and vegetables; konzervace nápojů; microbial contamination; microorganism; mikrobiální kontaminace; mikroorganismy; ovoce a zelenina; pascalization; paskalizace

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=101557

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-524392


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-04-25, naposledy upraven 2023-04-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet