Název: Faktory ovlpyvňujúce kvalitu kuracieho mäsa
Autoři: Krajčiová, Paula
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: slo
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: broiler; kuracie mäso; senzorika

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=64333

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-523792


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-04-25, naposledy upraven 2023-04-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet