Název: Možnosti využití laboratorního biofermentoru v potravinářské praxi
Autoři: Perďoch, Roman
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Klíčová slova: kultivace; laboratorní fermentor; produkce metabolitů mikroorganismy

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Text práce je neveřejný, pro více informací kontaktujte osobu uvedenou v repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=24041

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-523606


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-04-25, naposledy upraven 2023-04-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet