Název: Senzorické hodnocení chleba
Autoři: Stočesová, Petra
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2006
Jazyk: cze
Klíčová slova: chléb; hodnocení; Senzorika

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=14793

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-523348


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-04-25, naposledy upraven 2023-04-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet