Název: Pralinky a variabilita jejich výroby
Autoři: Pešák, Michal
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chocolate sweets; filling; náplň; povrchová úprava; pralines; pralinky; sensory evaluation; senzorické hodnocení; surface adjustment; čokoládové cukrovinky

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=111336

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-523154


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-04-25, naposledy upraven 2024-10-20.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet