Název: Studium inhibice mikroorganismů ve vinařské technologii
Autoři: Vavřiník, Aleš
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: acetic acid bacteria; bakterie mléčného kvašeni; bakterie octového kvašení; inhibice; inhibition; lactic acid bacteria; oenology; silver particles; stříbrné částice; vinařství

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=103722

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-522654


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-04-25, naposledy upraven 2023-04-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet