Název: Vyhodnocení kvality králičího masa
Autoři: Laciná, Monika
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Californian rabbit; Czech Piebald; influence of season and feeding on meat quality; kalifornský králík; kvalita masa; meat quality; nutritional indicators of rabbit meat; nutriční ukazatele králičího masa; vliv ročního období a krmení na kvalitu masa; český strakáč

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=107306

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-522368


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-04-25, naposledy upraven 2023-04-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet