Název: Estery karotenoidů v potravinách a potravinových doplňcích
Autoři: MICHALČÍKOVÁ, Anna
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: b-karoten; estery; estery karotenoidů; Karotenoidy; lykopen; potravinové doplňky; saponifikace; b-caroten; Carotenoids; Esters; Esters of carotenoids; food supplements; lycopene; Saponification
Citace: MICHALČÍKOVÁ, Anna. Estery karotenoidů v potravinách a potravinových doplňcích. České Budějovice, 2022. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Přírodovědecká fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/65213

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-518664


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet