Název: Vyhodnocení kvalitativních parametrů mléka ve vybraném podniku
Překlad názvu: The evaluation of milk quality parameters in selected farm
Autoři: JANŮ, Vladimír
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: mikrobiologická a hygienická kvalita mléka; mléko; složení mléka; microbiological and hygienic quality of milk; milk; milk composition
Citace: JANŮ, Vladimír. Vyhodnocení kvalitativních parametrů mléka ve vybraném podniku. České Budějovice, 2022. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/64926

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-518489


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet