Název:
Porovnání vybraných kvalitativních ukazatelů potravinářských výrobků v prodejní síti v rámci České republiky
Překlad názvu:
Comparison of selected qualitative indicators of food products in stores in the Czech Republic
Autoři:
JINDROVÁ, Alice Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2022
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Cílem předložené práce je na základě provedeného výzkumného šetření zjistit, podle jakých kritérií lidé nakupují maso a masné výrobky, kolik peněz za ně průměrně utratí a zda preferují konvenční masné výrobky nebo bio masné výrobky.The aim of this diploma work is based on theresearch to find out according to which criteria people buy meat and meat products, how much money they spend on average and whether they prefer conventional meat products or organic meat products.
Klíčová slova:
bio-produkty; masné výrobky; maso; zemědělství; conventional agriculture; meat; meat products; organic agriculture Citace: JINDROVÁ, Alice. Porovnání vybraných kvalitativních ukazatelů potravinářských výrobků v prodejní síti v rámci České republiky. České Budějovice, 2022. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU. Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/64642