Název: Jakostní znaky hovězího masa v průběhu zrání
Překlad názvu: Quality characteristics of beef during storage
Autoři: JANOUŠKOVÁ, Kateřina
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: celkový počet mikroorganismů; extrakt z cibulových slupek; hovězí maso; mléčná kyselina; ošetření po porážce; aerobic plate count; beef; lactic acid; onion peel extract; post slaughter treatment
Citace: JANOUŠKOVÁ, Kateřina. Jakostní znaky hovězího masa v průběhu zrání. České Budějovice, 2022. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/64631

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-518369


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet