Název: Ryby a výrobky z ryb v sektoru veřejného stravování
Překlad názvu: Fish and fish products in the sector public catering
Autoři: KUNÁGLOVÁ, Jana
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Ryby; veřejné stravování; zpracování ryb; fish processing; Fishes; public catering
Citace: KUNÁGLOVÁ, Jana. Ryby a výrobky z ryb v sektoru veřejného stravování. České Budějovice, 2021. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/64463

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-518286


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet