Název: Faktory ovlivňující excystaci žaludečních kryptosporidií přežvýkavců
Autoři: DUDÁKOVÁ, Hana
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Cryptosporidium andersoni; excystace; pH; přežvýkavci; teplota; čas; Cryptosporidium andersoni; excystation; pH; ruminants; temperature; time
Citace: DUDÁKOVÁ, Hana. Faktory ovlivňující excystaci žaludečních kryptosporidií přežvýkavců. České Budějovice, 2022. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/64367

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-518236


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2025-03-08.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet