Original title: Antioxidační parametry modelového výrobku z ovoce
Translated title: Antioxidative parameters of fruit model product.
Authors: KRATOCHVÍLOVÁ, Lenka
Document type: Master’s theses
Year: 2022
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: ABTS; anthocyanins; antioxidant activity; chlorogenic acid; DPPH; elderberry (Sambucus nigra L.); FRAP; high-performance liguid chromatography; L-ascorbic acid; polyphenols; quercetin; rutin; spectrophotometry; ABTS; anthokyany; antioxidační aktivita; bez černý (Sambucus nigra L.); chlorogenová kyselina; DPPH; fenolické látky; FRAP; kvercetin; L-askorbová kyselina; rutin; spektrofotometrie; vysokoúčinná kapalinová chromatografie
Citation: KRATOCHVÍLOVÁ, Lenka. Antioxidační parametry modelového výrobku z ovoce . České Budějovice, 2022. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/64035

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-518072


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2023-01-15, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share