Název: Funkční stav mléčné žlázy v závislosti na způsobu zaprahnutí dojnic
Autoři: KOSOVÁ, Vendula
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: holštýnský skot; mastitidy; selektivní metoda zaprahování; zaprahování dojnic; způsoby zaprahování; dry cow therapy; drying-off practices; holstein cattle; mastitis; selective dry cow therapy
Citace: KOSOVÁ, Vendula. Funkční stav mléčné žlázy v závislosti na způsobu zaprahnutí dojnic. České Budějovice, 2022. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/63940

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-518007


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet