Název: Zpracování masa ve středověkém a raně novověkém městě z pohledu archeozoologie
Překlad názvu: Meat processing in a medieval and early modern city from the perspective of archeozoology
Autoři: SLOVÁK, Martin
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Archeozoologie; středověk; Václavské náměstí; řeznické zásahy; řeznictví; Archeozoology; butchery; butchery marks; Medieval; Wenceslas Square
Citace: SLOVÁK, Martin. Zpracování masa ve středověkém a raně novověkém městě z pohledu archeozoologie. České Budějovice, 2022. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Filozofická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/62122

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-517080


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet